Glasherstel in Ede en omstreken

Glasherstel is in sommige gevallen mogelijk. Als u grote schade aan uw ruit heeft, dan is ruitvervanging aan te raden. Glaspunt B.V. komt in Ede en omstreken graag bij u langs om uw beglazing te inspecteren. Met onze jarenlange ervaring weten we met elk type glas raad. Ook bij een glaslek kunnen wij u van dienst zijn.

Schakel een glasspecialist in

Hoe langer u wacht met het repareren van het sterretje in uw ruit, hoe meer kans u heeft dat het sterretje een scheur wordt. Scheuren zijn niet te herstellen. Dus wanneer u een scheur in uw beglazing heeft, dan zal het glas vervangen moeten worden.

Er zijn tegenwoordig geavanceerde technieken om kleine sterretjes te repareren. Is er een bal tegen uw raam geschopt en is er daardoor een sterretje in het ruit ontstaan? Of is er een raam kapot gegaan tijdens het verhuizen? Glaspunt B.V. staat snel bij u op de stoep voor glas reparatie of om een nieuw raam te plaatsen. Ruitreparatie laat u aan onze vakkundige glaszetters over. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons op 026 - 200 62 02 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.