Glas plaatsen Ede

Overweeg je nieuw glas te laten plaatsen in Ede? Glaspunt B.V. kan je daar bij helpen. We plaatsen glas voor alle doeleinden, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wat je wensen ook zijn, wij hebben altijd een passende glassoort voor jouw situatie. Wil je een beroep doen op onze glasservice? Neem dan contact op via 026 - 200 62 02 of maak gebruik van het contactformulier voor het aanvragen van een offerte.

Glas plaatsen bij glasschade

Bij glasschade door een inbraak of een ongelukje zijn we altijd snel ter plaatse om een nieuwe ruit voor je te plaatsen. Als we kunnen herstellen we direct de schade. Indien we het glas moeten bestellen zullen we eerst een noodoplossing plaatsen. Zo ben je in ieder geval voor het moment beschermd tegen de kou en ongenode gasten. We komen terug zodra we de bestelling ontvangen hebben. Dan zullen we het raam of de deur in de oude staat terugbrengen.

Glas plaatsen voor andere doeleinden

Natuurlijk zijn er naast glasschade nog verschillende redenen te bedenken waarom je glas zou willen laten plaatsen. Nieuw glas kan een oplossing zijn wanneer je wilt besparen op je energieverbruik. Met HR++ glas kun je aanzienlijk besparen ten opzichte van verouderd dubbel glas of enkel glas.

Of misschien ben je wel op zoek naar meer veiligheid na een inbraakpoging. In dat geval kunnen we verschillende soorten veiligheidsglas voor je plaatsen. De mogelijkheden variëren van gehard glas dat vrijwel onbreekbaar is tot draadglas dat door de interne structuur niet uit elkaar valt bij breken.

En woon je in de binnenstad of naast een schoolgebouw dan zoek je misschien een manier om de geluidsoverlast wat te beperken. Geluidswerend glas kan in deze situatie uitkomst bieden. Door de waarop het glas is opgebouwd kunnen de trillingen van het geluid minder makkelijk doordringen tot je huis. Door je ramen te vervangen kun je zo wat van je wooncomfort terugkrijgen.

Neem contact op voor glas plaatsen in Ede

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen te bedenken om nieuw glas te laten plaatsen. Wat jouw reden ook is en welke glassoort je ook zou willen plaatsen, je kunt bij ons terecht. Onze enthousiaste glaszetters adviseren je graag over de beste keuze voor jouw situatie.

En twijfel je over de mogelijkheden vanwege de dikte of het materiaal van je kozijnen? We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken. We vinden altijd wel een passende oplossing. Bel ons op 026 - 200 62 02 wanneer je gebruik zou willen maken van ons glasservice. Voor het aanvragen van een offerte kun je gebruik maken van het contactformulier.