Glas vervangen in Ede en omgeving

Heeft u een kapotte ruit of wilt u ander soort glas in uw raam? Glasherstel Spoed is u graag van dienst als het aankomt op glas vervangen in de regio Ede. Onze glaszetters zijn van alle markten thuis. Wij luisteren naar uw wensen en gaan zorgvuldig te werk. Er is een grote verscheidenheid aan glas beschikbaar. Wilt u uw raam vervangen, maar weet u niet welk soort raam geschikt is? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Huidige glas vervangen door dubbel glas

Om energiekosten te besparen kunt u tegenwoordig kiezen voor dubbel glas. Dubbel glas isoleert en biedt bovendien enige geluidswering en inbraakwering. Op dit moment is het standaard dubbel glas het hoog rendement dubbel glas HR++. U kunt glas echter afstemmen op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor extra dik glas, extra geluidwerende beglazing of brandwerend glas. Niet alle kozijnen zijn geschikt voor dubbel glas. Schakel Glasherstel Spoed in voor een inspectie van uw ramen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor glas vervangen.

Zijn uw kozijnen niet geschikt voor dubbel glas? Wij bieden u een andere oplossing. Voor een goed geïsoleerd huis bieden voorzetramen ook een oplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor ruit vervangen of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0318 - 79 90 72 of via het contactformulier op de website. Wij staan u graag te woord.